За нас

Ви Хоумс ЕООД

Ви Хоумс ЕООД е инвестиционна компания, изцяло фокусирана в областта на жилищно и офис строителство. Идеологията на дружеството е финансиране само и единствено на обекти с безкомпромисна функционалност и качествено строително изпълнение. Вярваме, че всеки проект, в който влагаме време и средства, трябва да бъде смислен, красив и изпълнен по начин, който удовлетворява нашите високи очаквания за качество и дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Професионализъм
97%
Готови апартаменти
42%
Продадени апартаменти
24%

Това, което ни отличава от други инвеститори на пазара, е, смисълът, който влагаме в думата ДОМ – за нас той не е просто жилище, а лично място изпълнено с домашен уют. Основната ни цел е създаване на функционални, естетически издържани пространства, изпълнени с най-добрите материали, като поставяме на първо място качеството за клиента, а не печалбата за нас.Искаме да осигурим на клиентите ни спокойствие и убеденост в целесъобразността на инвестицията – пазарната стойност на имотите, предлагани от нас прогресивно расте във времето.

За постигане на нашите цели, използваме строители , които са доказани професионалисти, споделят нашите ценности и притежават дългогодишен опит. Държим на разграничението между инвеститор и строител, защото по този начин гарантираме на клиентите ни безупречен контрол при изграждане на обектите.

В проекта „V Homes – Средна Гора 68“, избрахме „Джей Кей Билд“ ООД – строителна компания, съставена от екип с опит от 1996 г. и множество завършени обекти зад гърба си – жилищни и бизнес сгради, комплекси от затворен тип, еднофамилни къщи и др., които от дистанция на времето са доказали своето качество..

Партньори